Андреа откри летния сезон в Гърция. От публикуваните от певицата снимки

...
Андреа откри летния сезон в Гърция. От публикуваните от певицата снимки
Коментари Харесай

Андреа трупа летен загар на Халкидики

Андреа откри летния сезон в Гърция. От оповестените от певицата фотоси в обществените мрежи се вижда, че почивката й е била в един от най-луксозните комплекси в Халкидики, където нощувките варират от 2000 лв. за апартамент и стигат до 8000 лв. в разгара на лятото за наемането на вила. 

От изявления в Инстаграм излиза наяве, че изпълнителката е отмаряла във вила в петзвезден хотел, като цената за наемането й сега е 6 бона на вечер за двама души. В разгара на летния сезон нощувката в президентския разкош стига даже до 20 000 лева за компании от повече хора. В хотела отсядат основно международни звезди и милионери.

Блондинката притегли вниманието с атрактивни фотоси по бански, а тена, който е съумяла да направи е забележителен. На един от фрагментите се подразбира и това, че певицата се е отдала на йога занимания по време на почивката си.

Не е ясно с кого чалгаджийката е споделяла времето си в първокласния курорт. От известно време насам клюката я обвързва с турската кино звезда Емре Озмен, само че дали артиста е бил с нея по време на ваканцията й, в обществената мрежа на певицата няма индикация, защото е предпочела да не демонстрира повече от интимния си свят. Неотдавна Андреа се завърна от воаяж в Турция, а дни преди Гърция е посетила Румъния във връзка музикални планове, издават осведомени, написа HotArena.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР